27 juli 2012, Lieve Henk en Hannie,

soumensac-marcheMet open armen zijn we ontvangen met een verfrissend drankje en heerlijk zelfgemaakte abrikozentaart! Een overweldigende indruk krijgen we bij de rondleiding in het appartement: huiselijk en practische inrichting, prachtige uitzichten en mooie versieringen met kaders en bloemen geven je een huiselijk gevoel. De dagelijkse duik in het mooie zwembad is een heerlijke verfrissing en ontspanning zeker bij de tropische temperaturen die we deze week mochten ervaren en een hoog vakantiegevoel geven. "Zalig" is het meest gebruikte woord tijdens ons verblijf. Alles is goed bedacht en verzorgd tot in het kleinste detail.

Henk en Hannie, jullie geven zoveel prachtige ideeen aan voor uitstappen. Daarbij is een sterke aanrader om op zondag in Soumensac buiten te gaan eten op een marktje waarbij plaatselijke standhouders hun specialiteiten aanbieden. Echt een aanrader! Tot op het laatste moment hebben we met ons hele gezin genoten van deze weldoende, rustgevende vakantie.

Echte quality time!

Henk en Hannie, jullie zijn prachtige mensen met een hart van goud! Jullie zijn het levend voorbeeld van Phil Bosmans mooie spreuk: "Menslief, ik hou van jou" !

Bedankt voor deze onvergetelijke vakantie, lieve groeten, Veerle, Marnix, Ellen en Hanne*

*) Ik vond het supergeweldig om elke dag in het zwembad te springen! :) Deze vakantie was zeker geslaagd!

Familie Van Lierde-Luypaert Dilbeek