oprijlaanLieve Henk en Hannie,

Terug in september.

Een cadeautje: twee prachtige, warme, zonnige nazomerweken! De natuur is in rust, 's morgens een laagje mist over het landschap. De wijnranken kleuren, ze hangen vol druiven, bomen zijn zwaar van appels, walnoten en vijgen. 's Avonds een rode zonsondergang, daarna een blauwe gloed over de heuvels, net de blue mountains....Als het helemaal donker is, een schitterende sterrenhemel. De gong van plumvillage klinkt mysterieus in de sound of silence....

Terug in Nederland.

Het is winter. De open haard brandt. Wij zetten deze chanson op van Gilbert Becaud. Wij sluiten onze ogen en zien de ondergaande zon en de blue mountains. Wij proeven heerlijke cotes de duras clos du cadarets wijn en voelen een koel briesje op het terras. We horen de kerkklokken, de vogels en de krekels. We ruiken de grote rode rozen. L'important c'est la rose, L'important c'est arbre de rose!

Lieve mensen, dankzij jullie arbre de rose met de daarbij horende gastvrijheid hebben wij dit jaar twee heerlijke vakanties gehad. Wij wensen jullie een goed najaar en een fijne winter. Wij komen nog vaak terug!

Lieve groeten, Corrie en Michael en bedankt voor alles!