mamaisonLieve Hannie en Henk,

Wat gaat de tijd hier snel en al helemaal als je het zó naar je zin hebt. Jan en ik hebben genoten van ons verblijf in de gite. Het blijft een heerlijke plek!

Wat was het fijn jullie te zien. Eerst samen een weekje H&H en mezelf. Ik heb genoten, het was weer als vanouds. Lekker eten, drinken, praten, lachen en griezelfilms van Nicci French gekeken. Het was een fijne dag ook in Bergerac, lekker gelucht en gewinkeld. Henk, jouw support m.b.t. mijn website is hartverwarmend, dank je wel!

Deze laatste week was het geweldig zomerweer. Toch nog een paar keer gezwommen lekker languit met boeken in de zon. Samen gezellig met z'n vieren bij "Ma Maison" gegeten. De markten in Ste Foy la Grande en Eymet bezocht. Deze typische Frans sfeer kenmerkt jullie leven. We hebben bewondering voor de wijze waarop jullie "Arbre de Rose" runnen én voor de liefdevolle zorg waarvan jullie steeds weer blijk geven!

Wat een geschenk, deze afgelopen 2 weken - voor Jan slechts1 week -, die volgens zijn zeggen even intens was als vorig jaar. Voor mij geldt hetzelfde: lieve vrienden, mooi weer, fijne gesprekken, gezellige woonruimte en een prachtige omgeving. Wat wil een mens nog meer.

Lieve groeten voor lieve mensen van Jan en Mieke (waren in vakantiewoning "Loubes")