Restaurant Ma Maison20 juni 2013, Lieve Hannie en Henk,

Zoals alle vorige keren ook dit jaar weer even een korte terugblik op de 10 dagen dat ik hier geweest ben met Jan. Ik was hier voor de zevende keer. Tjonge ik had niet het vermoeden dat ik al zoveel malen geweest was. Dat is toch wel bijzonder omdat Jan en ik normaal gesproken van afwisseling houden. Het is dus niet voor niets; de reden is dat we ons hier thuis voelen bij onze vrienden, de heerlijke plek met de prachtige tuin, die onder jullie liefdevolle verzorging tot een paradijs aan het worden is!!!

We hebben wederom genoten van onze bezoekjes aan dorpen, markten, kerkjes en de mooie natuur: De markt in Issegeac (op zondagochtend) was een van de gezelligste die we hebben bezocht; daarna onder de druivenranken bij " La P'tite Treille" overheerlijke taart gegeten. Ook restaurant " Ma Maison" in La Sauvetat-du-Dropt was voor ons weer een gezellige, gastvrije plek waar het eten uitstekend was.

Naast deze uitstapjes was er genoeg tijd voor lekker luieren, lezen en korte maar inhoudelijke goede gesprekken. Kortom: het was weer fijn om op Arbre de Rose te zijn!!

Veel liefs Jan en Mieke